Info over deze website

Ik heb dit platform opgezet om mijn ervaringen en gedachtes te delen. Mijn studie heeft ervoor gezorgd dat ik dit keer wel over de nodige middelen beschik op dit platform, op z’n minst, daaiend te houden. De onderwerpen waarover ik schrijf zijn onderwerpen waarmee ik zelf in het verleden veel mee te maken heb gehad. Die me hebben gevormd tot de vrouw die ik nu ben. Ik deel mijn ervaringen, kennis en bevindingen over bepaalde onderwerpen om andere te informeren en te inspireren. Maar soms ook om bewustzijn te creëren. Met dit platform kan ik delen wat ik interesant, belangrijk of relevant vind om te delen. Dit platform is een weerspiegeling van mezelf, een open boek. De verhalen die ik deel zijn persoonlijk en naar mijn eigen mening en naar zo veel mogelijk naar waarheid beschreven. Dit maakt deze website een combinatie van mijn persoonlijke blog en een online platform voor iedereen die van deze onderwerpen houdt en/of interresant vinden.

Hopenlijk lees je mijn blog’s met veel plezier. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar tessavheugten@gmail.com.

Artist: Robbuz @ DeviantArt

Hoi, ik ben Tessa

Ik ben ondernemend, schrijf graag en ben reeds begonnen met een nieuwe opleiding. In mijn blogs deel ik mijn ervaringen en bedenkingen over het leven, taboo’s, dieren en omgaan met neurodiversiteit.

Contactinformatie

  • tessavheugten@gmail.com

Voor meer informatie over eventueel samenwerkingen wil ik je graag doorverwijzen naar mijn contactpagina.

Zoekbalk

Latest posts